DAN ODPRTIH VRAT v GŠ Nova Gorica in PGŠ Šempeter

Odločili ste se, da boste vašega otroka vpisali v glasbeno šolo, pa ne veste katero glasbilo bi izbrali oziroma ne veste katero glasbilo bi mu bilo najbolj všeč?

V soboto, 22. 4., med 10.00 in 12.30 na Dnevu odprtih vrat v Glasbeni šoli Nova Gorica in Podružnični glasbeni šoli Šempeter lahko dobite odgovore tudi na ti dve vprašanji. Učitelji pa vam bodo na razpolago za vsa vaša vprašanja, ki se vam postavljajo pred vpisom otroka v glasbeno šolo.

Otroci bodo lahko glasbila preizkusili v živo in tako dobili občutek iz prve roke ali je to pravo glasbilo zanj ali ne …

Če pa ste se že odločili za glasbilo in vas čaka samo še vpis, tudi to lahko opravite na ta dan skupaj z učitelji, ki vam bomo pomagali izpolniti prijavnico …

Mogoče pa niste povsem prepričani, če bi bila glasba prava prostočasna dejavnost za vašega otroka?

Nič hudega, prijazno vabljeni v našo družbo, na sprehod po naših hodnikih in učilnicah, na klepet z učitelji. Mi vas bomo zelo veseli. Mogoče pa se vam bo odgovoril ponudil sam.

POMEMBNO OBVESTILO: Dan odprtih vrat je dogodek javnega značaja. Glasbena šola Nova Gorica bo dogodek fotografirala in fotografije objavila na domači spletni strani ter na socialnih omrežjih.

Vpis v šolsko leto 2023/24 bo potekal od 3. do 15. 5. 2023.
www.vpis.gsng.si

Prijazno vabljeni.

(Skupno 51 obiskov, današnjih obiskov 1)